2020. május 25., hétfő

Nemcsak gyereknapra ;)

Kedves Szülők, Gyerekek!

Végre elérkeztünk a mi utolsó tanulós hetünkhöz

Ugye jó hír ez Nektek is Kedves Szülők?! Ez az igen nehéz időszak próbára tett mindenkit! Az iskolaotthon után feje tetejére állt a világ, az otthoni tanulás más szereposztást várt el. Nektek a kis elsősök szüleinek lehetett a legnehezebb, hiszen minden feladatot együtt kellett elvégezni a gyermekkel. A sok tanulásra fordított idő, türelem, aggódás, mindez akár a munkahely elvesztésébe is kerülhetett Nektek. De ti a gyerekek fejlődését tartottátok szem előtt! Elismerésreméltó, amit itt nyújtottatok!

Nap, mint nap tapasztaltam mennyire jó támaszai vagytok gyermekeiteknek. Volt, aki nem is egy, hanem két vagy több iskolás, óvodás tanulását követte. Vagy még egy pici gyermek, ujjszülött is követelte a szülők figyelmét. Volt, ahol a nagyobb testvér, nagynéni, barátnő segítségét kellett bevonni a továbbhaladás érdekében. Előfordult, hogy betegek lettek a gyerekek vagy ti, illetve elköltöztetek. De Ti jeleztetek, tiszteletben tartottátok az iskola elvárásait, a kapcsolatot folyamatosan fenntartottuk. A családban előforduló nehézségek, munkahely elvesztése, családi konfliktusok sem lehettek akadályai, hogy a házi feladatot időben ne küldjétek, még ha kicsit késve is. Idegeitekre mehetett már a sok fényképkészítés, videóküldés. A szoros napirend, időbeosztás erőn felül követelt… Nagyon nehéz lehetett...tudom.

Viszont örültem, mikor valaki ajándéknak nevezte ezt a gyermekével együtt töltött időt. Majd visszanézve a sok megpróbáltatás ellenére, szép lenne, ha így maradna meg emlékeinkben. Megőrzi ezt a sok-sok kép, videó az első olvasásról, írásaikról. 

Köszönöm a családoknak az együttműködést, a kitartásotokat, a segítőkész hozzáállást a gyerekek nevében is!💗

Gyerekek! A legnagyobb elismerés Nektek jár!💗

Ugye nagyon elfáradtatok?! A próbát nagyon szépen kiálltátok! Biztosan voltak nehezebb napjaitok, sokat gondoltam Rátok! Volt olyan ugye, amikor nem volt kedvetek, de a tanító néni akkor is írt… Dolgoztatok és ezzel ti értétek el, amit tudtok, szépen írni, olvasni, számolni. Köszönöm a sok szépséges írás feladatot, hogy sokan csodásan olvastok, a gyönyörű rajzokat, az érdeklődést a köri felé, a sakkos megoldásokat, azt a sok szorgalmi feladatot! Nemsokára itt van ezért a sok-sok munkáért az igazi jutalom a NYÁRI SZÜNET! Na és a szép bizonyítvány!

Remélem szeptemberben pedig, mi együtt, az iskolában folytathatjuk a közös munkát a megszokott rend szerint. 

(Ha valaki esetleg a feladatokban lemaradt, látja, hogy nehezebben ment, akkor a csoportunkban bármikor visszakeresheti a feladatokat, játékokat, linkeket.)

 Az utolsó két héten pedig még adunk gyakorlásra lehetőséget, de visszajelzést már nem várunk el. Megbízunk bennetek, hiszen bizonyítottatok!

Hálás köszönet mindenért! 💗Még egy utolsó hajrá! (3 nap)

Bea tanító néni, a tanító nénik nevében is




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése